Newsletter

Prijavite se za naš Newsletter!

Aktualno

VAŽNO! Produljenje roka za dostavu izvješća o provedbi ZPPI za 2016. godinu do 15.2.2017.

Ovim putem obavještavamo tijela javne vlasti da je produljen rok za dostavu izvješća o provedbi ZPPI za 2016. godinu do 15. veljače 2017. godine

Izvješća se dostavljaju putem aplikacije “Godišnja izvješća” koja je dostupna na adresi http://izvjesca.pristupinfo.hr/, i to unošenjem dostavljenih korisničkih podataka koje ste dosad trebali zaprimiti.

Ukoliko još uvijek niste zaprimili korisničke podatke, molimo Vas da još jednom provjerite elektroničku poštu službenika za informiranje te opću adresu elektroničke pošte tijela, ali i neželjenu elektroničku poštu (spam ili junk mail).

Ako nakon izvršenih provjera utvrdite da tijelo javne vlasti nije dobilo jedinstvene korisničke podatke, o tome obavijestite Povjerenika u svrhu dodjele novih podataka isključivo na e-mail adresu izvjescezppi@pristupinfo.hr.

Također napominjemo da zbog službenog puta 31.1. i 1.2.2017. godine (utorak i srijeda) nećemo biti u mogućnosti odgovarati na upite pristigle na navedenu adresu, a s redovnom podrškom nastavljamo u četvrtak, 2.2.2017.

Molimo da po ulasku u aplikaciju “Godišnja izvješća” provjerite točnost unešenih podataka za Vaše tijelo javne vlasti, te da ih samostalno ažurirate ukoliko isti nisu točni. Po našem odobrenju ti će podaci biti javno vidljivi na popisu tijela javne vlasti na adresi http://tjv.pristupinfo.hr.

 

Publikacije o pristupu informacijama

Uz potporu Britanskog veleposlanstva, a u svrhu poboljšanja primjene Zakona o pravu na pristup informacijama, Povjerenik za informiranje izradio je […]

Multimedija

Pogledajte multimedijalne filmove iz područja prava na pristup informacijama…    Related

Obraćanje Pučkoj pravobraniteljici

Ukoliko smatrate da je neko tijelo državne uprave kao i druga tijela s javnim ovlastima, povrijedilo vaša ljudska prava, možete […]