Zgrada i poslovni prostor Ureda povjerenika za informiranje oštećeni su tijekom potresa 22. ožujka 2020. godine te poslovni prostor, do konačne statičke procjene zgrade u Jurišićevoj ulici br. 19, ne možemo koristiti.

Sukladno toj činjenici, kao i preporukama nadležnih službi, a vezano uz epidemiološku situaciju i širenje Coronavirusa (COVID-19), obavještavamo vas  o sljedećem:

  • poslovni prostor Ureda povjerenika za informiranje će privremeno biti zatvoren i izvan funkcije za rad sa strankama;
  • podnesci, popratna dokumentacija i upiti se neće zaprimati u Uredu povjerenika za informiranje, pa molimo da ih dostavljate elektroničkim putem, na mail: ppi@pristupinfo.hr ili pisarnica@pristupinfo.hr te kada je to nužno, poštom;
  • za žurne informacije dostupan je telefon 01 4609 041;
  • privremeno se ukida info-telefon.

Ujedno obavještavamo kako se planirane edukacije sukladno Godišnjem planu edukacija odgađaju do daljnjega. O terminu održavanju edukacija Ured povjerenika za informiranje će pravodobno izvijestiti javnost.

Izvanredne okolnosti otežavaju rad Ureda povjerenika za informiranje. Stoga sve korisnike prava na pristup informacijama molimo za razumijevanje te se nadamo da će se uskoro otkloniti prepreke za neometan rad.